top of page

Hoe gaan we te werk...

Afspraak maken

Heb je een zorgvraag, stuur dan een mailtje. Samen maken we een afspraak voor een consult. Dat kan bij mij thuis of via beeldbellen. Na de bevestiging van onze afspraak krijg je van mij een anamneselijst toegestuurd die je zo uitgebreid mogelijk invult. Deze anamnese lijst stuur je per mail weer terug.

 

Consult

Het consult is een  afspraak van ongeveer 60 minuten waarin we dieper ingaan op de ingevulde anamneselijst. We nemen je levensstijl onder de loep en stel ik meer vragen om zoveel mogelijk informatie te verzamelen. Denk hierbij aan vragen over je klachten, voeding, beweging, eetpatroon en welke vorm van ontspanning je neemt.

Behandelplan

Met alle verzamelde informatie ga ik voor je aan de slag en maak ik een persoonlijk afgestemd holistisch behandelplan met kruidenadvies, dieetadvies en advies voor meer beweging.

Doornemen behandelplan

Het doornemen van het behandelplan is een afspraak van ongeveer 30 a 45 minuten waarin we je behandelplan stap voor stap gaan doornemen. We kijken samen welke aanpak het beste bij je past en welke veranderingen moeilijk of makkelijk zullen zijn. Samen maken we het behandelplan helemaal passend.

Producten

Vervolgens maak ik de persoonlijk afgestemde kruidenproducten. Denk hierbij aan een tinctuur, thee of een balsem.  

Analyse

Na een week neem ik even telefonisch contact met je op om te vragen hoe het gaat en na een aantal weken plannen we een vervolgconsult om de behandeling te analyseren. Wat kunnen we eventueel nog aanpassen voor meer verbetering.

Prijslijst

Consult/behandelplan

Vervolg consult

Tincturen

Thee op maat

Zorgvraag per mail

€75,00

€25,00

€10,00

€5,00

€25,00

essential-oils-2536337_1920.jpg

Je hebt geen verwijzing nodig van de huisarts en de kosten kunnen niet gedeclareerd worden bij de verzekering.

bottom of page